Hyper Island - Admission Day!

Medlem
Hyper Island - Admission Day!

Då har man spenderat en heldag på Hyper Island för den s.k:e Admission Day, med intervju, individuell uppgift samt gruppuppgift som intagningsprov. Av ca 200 sökande valdes jag och 62 andra, efter inskickat arbetsprov, som gäster och kandidater för denna dag, för att sedan sållas ner till 32 intagna studenter.

Ligger nu på hotellsängen, trött som bara den, och skriver detta som en sista grej innan djup, djup, djuuuup sömn, och därmed välförtjänt vila. Efter en dag full av nya, kreativa och riktigt trevliga människor att socialisera med, intryck från höger, vänster, fram, bak, uppifrån och nerifrån, en hel del kaffe (och vatten) och en stor dos nervositet finns inte mycket energi kvar, särskilt inte i huvudet. Men det har varit en sjukt kul upplevelse, och utan att få för stora förhoppningar (p.g.a. risken att bli allt för besviken) håller jag tummarna för att jag blir antagen. Då återstår ju bara att få tag i bostad i Stockholm...

Just det! Lite fuldans hanns allt med det också. För att hålla uppe energin, vill säga.

Nu säger jag goder natter, då mina ögonlock snart slår i tangentbordet.

#blogg

Medlem
Hyper Island - Admission Day!

Håller tummarna för att du kommer in. Har en bekant som gick på Hyper Island som numera jobbar på Ustwo i London


If you can't convince them, confuse them!

Medlem

Tack! Kul, hade inte hört talas om Ustwo förut men googlade fram dem lite snabbt, och de verkar ha gjort en hel del nice grejer! Får hoppas att man själv kan hitta vägen in till något av liknande natur, känns som att Hyper är rätt ställe för det.

Medlem

Hur gick det med antagningen?


If you can't convince them, confuse them!

Medlem

Tyvärr kom jag inte in, vilket såklart känns tråkigt. Samtidigt är jag inte precis besviken, alla sökande jag hann prata med verkade riktigt duktiga och troligtvis presterade de bättre än mig och gjorde sig därmed mer förtjänta av antagning.

Blir att fortsätta öva upp kreativiteten och försöka igen nästa år!

Medlem

Det är en bra inställning Min systers man sökte flera gånger in till Polishögskolan innan han kom in. Håller tummar och tår för att du kommer in vid nästa antagning.


If you can't convince them, confuse them!

Medlem

Tack, det uppskattas!

1
Skriv svar