Välkommen till Asgard gaming!

Medlem
Välkommen till Asgard gaming!

Välkommen att gå med i Asgard Gaming, Skandinaviens trevligaste gaming community

Vi är det skandinaviska gaming communityt Asgard-Gaming.
Vi är en förening med stort fokus på spel, sammanslaget med socialt umgänge. och självklart socialt spelande.
Inspirationen till communityt kom ifrån våra förfäder Vikingarna, vi försöker att leva efter deras seder och ordspråk, där vi sätter Ära Heder Lojalitet och Broderskap främst.
Många av dom spelen vi spelar är så kallade co-op spel där man gemensamt arbetar emot ett och samma mål.
och det binder väldigt bra in i vårat tänk om vad Asgard-Gaming ska stå för, gemenskap Broderskap och självklart systerskap också.
Vi vill att alla ska kunna finna en plats där man som person blir uppskattad för den man är, och accepterad av andra gamers just för den man är.
kvinna man eller hen spelar ingen roll, alla är lika välkomna att gå med oss och spela och ha det trevligt.

Vi inom föreningen spelar allt mellan himmel och jord vi har folk som spelar allt från minecraft till Arma, så välkommen till oss om du vill ha vänner att spela dina favoritspel med.
Vi har många klaner i våran förening som är aktiva i många olika spel, det som det är utan tvekan störst intresse för är det kommande space-sim spelet Star Citizen.

Asgard-Gaming är en idéel förening för alla som fyllt 18år och då vi är en förening så har alla medlemmar därmed en röst och därmed kunna påverka föreningens framtid.
Vi har ett genomgående demokratiskt tänk i föreningen som även går in i dom olika spelklanerna som finns i Asgard-Gaming.
Vi anser att föreningen är medlemmarna och medlemmarna är föreningen och därför är det viktigt att alla får en chans att vara med och påverka, då det i slutändan är medlemmarna som styr vart dom vill att föreningen ska gå.

Kika gärna in på våran hemsida www.asgardgaming.se för mer information, eller kom in på våran teamspeak och lär känna oss.

mvh// Styrelsen - Asgard-Gaming

ELF
Medlem

Najs


signatur

www.fckdrm.com - DRM år 2024? Ha pyttsan.

1
Skriv svar