Delta, svara på frågor och ha möjlighet att vinna presentkort

Delta, svara på frågor och ha möjlighet att vinna presentkort

Hej, vi skriver C-uppsats och letar lite människor. Vore snällt om ni tog er tid att läsa och till och med delta! Läs gärna vårt missivbrev nedan där all information finns:

Hej alla spelglada personer!

Vi är två psykologistudenter som går sista terminen på Beteendevetenskapliga programmet på Mälardalens högskola i Eskilstuna. Det betyder att vi står inför vårt examensarbete, vår c-uppsats. Syftet är att lyfta fram hur personer upplever sitt spelande då forskning inom detta område är bristande.

Vi söker deltagare som aktivt och frekvent spelar samt har gjort det en längre period. Frågorna kommer att skickas ut via e-post och instruktioner finns i det dokumentet. Vi skulle gärna också vilja intervjua ett par stycken. Intervjuerna kommer att ta ca 30-45 minuter och kan ske personligen eller via telefon. Vi skulle vilja banda intervjuerna för att kunna analysera materialet i en senare process. Med ditt deltagande kommer du att vara med i lottningen av två Superpresentkort, en för gruppen som blir intervjuade och en för gruppen som besvarar frågorna via e-post.

Vi kommer förstås att ta hänsyn till Vetenskapsrådet forskningsetiska principer vilket innebär att undersökningen är frivillig, att du när som helst kan välja att avbryta undersökningen och resultatet endast kommer användas i forskningssyfte. Allt kommer att vara sekretessbelagt och deltagande kommer att behandlas konfidentiellt. Endast vi och handledare kommer att ta del av intervjusvaren. Deltagarna kommer kunna ta del av resultatet innan och efter att undersökningen publiceras.

Vi skulle verkligen uppskatta om du deltog i vår studie! Är du intresserad? Hör av dig till oss på e-posten nedan för att få dokumentet med frågorna eller till någon av oss här på Facebook!

E-post: spelmotivation@hotmail.com

Med vänliga hälsningar,
Diana Josai och Kristina Söderbaum

Vår handledare är: Jakob Eklund, docent i psykologi på Mälardalens högskola

Medlem

Av ren nyfikenhet, vad för presentkort kan man vinna?

Hej!

Man kan vinna ett superpresentkort som gäller i flera butiker.
Mvh. Diana Josai

1
Skriv svar