[SWTOR] <Ruthless> Rekryterar nya svenska spelare!

Medlem
[SWTOR] <Ruthless> Rekryterar nya svenska spelare!

Ruthless rekryterar nya spelare, oavsett om du spelar casual eller hardcore, PvP eller PvE spelar ingen roll, alla är välkomna till vår grymma spelgemenskap!

Ruthless är ett helsvenskt Multi Gaming Community aktivt inom flertalet spel såsom Star Wars: The Old Republi, Guild Wars 2, The Elder Scrolls: Online, Wildstar, Battlefield 3 och 4, DayZ, och Minecraft. Även om denna annons främst gäller rekrytering till vårat guild som spelar på Empire-sidan i SWTOR så går det självklart att ställa frågor om våra andra sektioner.

Via vår community har vi tillgång till verktyg som Teamspeak, forum och en event manager. Vi är verksamma inom både PvE och PvP och vi uppmuntrar våra spelare att ta initiativ till att starta nya grupper eller roliga events; antingen spontant via TS eller guild-chatt eller planerade via vår event manager. Varje år har vi också ett antal IRL-träffar där vi ges möjlighet att träffa varandra.

Guilden har för närvarande två aktiva raid-grupper som progressar det svåraste content spelet har att erbjuda. Vi söker fler dedikerade raiders för att expandera dessa grupper och kanske även bilda en tredje raid-grupp. Vi söker även spelare för att bilda ett PvP-team och göra vår närvaro välkänd i arenan.

Guilden har som mål att vara det självklara valet för alla svenska SWTOR-spelare. Vår atmosfär är varm och välkomnande, oavsett tidigare erfarenhet. Vi fokuserar inte på någon speciell roll eller klass inom guildet utan letar efter mogna och roliga människor att spela tillsammans med.

Låter det intressant? För mer information besök vår hemsida [www.ruthless.se], eller kontakta någon av våra officerare för en pratstund alternativt lämna en kommentar här i denna tråd.

Vill du bli medlem i Ruthless, ett av de äldsta och mest aktiva helsvenska gillena i SWTOR?
Eftersom vi är mycket angelägna om att bevara vår goda stämning i guildet använder vi ett ansökningsformulär för att lära känna dig lite innan du får en invite till guildet in-game. För att ansöka så registrera ett konto på vår hemsida och fyll därefter i denna korta ansökningsblankett: http://ruthless.se/index.php?page=recruitswtor

Ruthless har även ett guild på Republic-sidan på samma server som går under namnet Righteous, frågor om detta går att posta nedan alternativt hänvisas ni vid intresse till hemsidan för mer information eller kontakt med någon av officerarna.

Med hopp om att prata med dig snart!
Ruthless Guildmaster och Officerare

-------------------------------------------------- --------------------------------
Allmän information
Guild Namn: Ruthless
Faction: Empire
Server: Tomb of Freedon
Officerare: Kolla vår hemsida på http://ruthless.se/index.php?page=RuthlessSWTOR
Språk: svenska (endast)
Webbplats: www.ruthless.se

Guildstatistik
Medlemmar: 100+
Medelålder: ca. 26
Fokus: PvE, PvP, levlande, progression, achievement runs, rankedd arena och social gaming.
Raid-grupper: 2 aktiva atm men vi funderar på att expandera med en 3:e.
Ranked PvP team: Inga atm men vi letar efter hängivna spelare som är villiga att bilda ett team.
Perks: 10% Xp-bonus, 10% reputation-bonus, guild bank, guild ship och guild stronghold.

Kort summering av progress
5/5 Terror From Beyond Nim (Timed Run + bonus boss)
7/7 Scum and Villany Nim (Timed Run + bonus boss)
5/5 Dread Fortress Nim (Gate Crasher Timed run)
5/5 Dread Palace Nim
4/5 Ravagers HM
4/5 Temple of Sacrifice HM

Kort historik om Ruthless
Ruthless grundades 2010 den 30 juni som ett Star Wars: The Old Republic gille med dåvarande namnet Swedish Guild Project även kallat SWETOR. Vi var då de första helsvenska Star Wars: The Old Republic gillet.

2012 valde ledningen tillsammans med medlemmarna att göra om Ruthless till ett Multi Gaming Community. Detta innebar att vi inte längre var knutet till endast SWTOR, utan skapade nya sektioner för medlemmarna som ville spela tillsammans.

Idag är Ruthless en spelförening med runt 1000 aktiva medlemmar. Vi är aktiva inom Star Wars: The Old Republic, Guild Wars 2, The Elder Scrolls: Online, Wildstar, Battlefield 3 och 4, DayZ, Minecraft och naturligtvis många andra spel. Vi har även många olika sponsorer och samarbeten för att ni medlemmar ska trivas så bra som möjligt här på Ruthless med det lilla extra!

Utöver att spela spel tillsammans brukar vi ha olika IRL träffar varje år, vissa planerade och andra oplanerade. Vår mest populära IRL-träffar har varit de årliga sommarträffarna och Finlandskryssningarna.

Målet med Ruthless är att förbli Sveriges trevligaste och bästa gemenskap för alla, oavsett spelerfarenheter, kön eller ålder.

Medlem

Tjena, går det bra att applya för att joina guilden på GW2 / ESO?

Medlem
Skrivet av Aestro:

Tjena, går det bra att applya för att joina guilden på GW2 / ESO?

Tjäna,

absolut, går finfint, för att applya registrerar du först en användare på hemsidan därefter väljer du vilken sektion du vill ansöka till här http://ruthless.se/index.php?page=recruit eller via tabben "Ansök här" högst upp på hemsidan.

Medlem

Kan starkt rekommendera Ruthless bra klan inte med dom längre men bara gott att säga om människorna


signatur

quod similis saporem blandeque coruscant

1
Skriv svar