Lite kul Youtube-kanal Girlfriend VS.

Flakmonkey
Lite kul Youtube-kanal Girlfriend VS.

Tänkte bara tipsa om en lite kul Youtube-kanal som jag hittade idag. Den heter Girlfriend VS. och är något som jag skulle kunna göra med min flickvän. Upplägget är nämligen att det är en gamer vars flickvän inte har någon erfarenhet överhuvudtaget från TV-spel och sen får hon uppdrag såsom att spränga dödsstjärnan i arkadversionen av Star Wars, ta ett bälte i Super Punch Out eller som i det första avsnittet här nedan ta sig till värld 8 i Super Mario Bros.

Någon annan som har några tips bra Youtube-kanaler gällande spel? Jag vill inte se någon bara sitta och spela igenom The Witcher 3 utan det ska gärna vara något mer än så. Prenumererar tex på Jontronshow, Game Sack, Gaming Historian, Pat the NES Punk och That One Video Gamer.

#blogg

Lite kul Youtube-kanal Girlfriend VS.

Haha, jag minns för många år sen när jag precis lärt känna min flickvän (fru numera ) och hon behövde hjälp för hon suttit fast i månader på det jättesvåra "Super Mario Wii" och det visade sig att hon kommit till typ bana 2-2 eller nåt på (tycker jag) superenkla NSMB Wii. Det är svårt att tänka sig in hur svåra "enkla" spel som t ex Mario egentligen är för de som knappt aldrig spelat förut när man själv kan springa igenom dem superlätt tack vare ~20 års gejmande.

Vi gjorde några fler försök med alltifrån Uncharted till Simcity innan vi båda nog kunde konstatera att spel helt enkelt inte är hennes grej.

Medlem

Metal Jesus är ju rätt skoj. En samlande fd Sierra anställd.
https://www.youtube.com/user/MetalJesusRocks

Även Ahoy kör sköna dokumentärer om gaming, och annat.
https://www.youtube.com/user/XboxAhoy

1
Skriv svar