Se nyheterna i den nya Warcraft-trailern

Medlem
Skrivet av Dominus:
Skrivet av oscarstegland:
Skrivet av Dominus:
Skrivet av oscarstegland:
Skrivet av Dominus:
Skrivet av oscarstegland:

Just den tortyrscenen vart ju censurerad över nästan hela jordklotet. Jag tror att Svenska blu-ray utgåvan fortfarande är en av typ 3-4 st utgåvor som inte är censurerad.

PG-13 får innehålla lite våld och blod men inga bröst och maximalt två användanden av ordet fuck; en gång i sexuellt syfte och en gång i icke-sexuellt syfte. Generellt sett så innefattas alla filmer med en budget över 100 miljoner dollar av denna åldersmärkningen.

Inte ett rätt där för dig tyvärr, du får googla bättre nästa gång.

I Sverige och i USA sändes den ocensurerad med åldersmärkningen pg-13.
Det var i Kina man klippt bort bland annat tortyrscenen och scener innehållandes prostitution.. det var därför den visades i Kina mycket senare än resten av världen.

http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/pr...

Jag hoppas att du förstår att du snackar om en helt annan film. Vi snackar om Casino Royale, som mycket riktigt var censurerad i både tortyrscenen och vissa fight-scener på många stora marknader.

1-0 till mig?

Om du bor i USA har du rätt, annars inte.

https://thedissolve.com/news/883-new-study-finds-more-violenc...

Ge dig! Länka inte någon artikel om andra filmer igen.

http://www.movie-censorship.com/report.php?ID=4011

Där har du en detaljerad analys kring amerikanska, brittiska, och tyska utgåvorna som allihopa blev censurerade både på bio och sedan på fysisk media. De utgåvor som var ocensurerade vid release är australienska, nordiska, och den från benelux. Punkt!

Nej, det är du som får ge dig, du ifrågasatte hur våldsamma PG13-märkningar var, jag gav ett par exempel, du fortsatte att ifrågasätta dessa. Punkt.

Vart ifrågasatte jag det? Jag påpekade att den scen du valde för att illustrera PG-13 ironiskt nog vart censurerad i många delar av världen. Sedan säger jag att PG-13 FÅR innehålla både blod och våld men att det är mer begränsat när det kommer till sexuellt innehåll och svordomar.

12
Skriv svar