The Story About A Sniper a Killzone 2 Story! (Btw JAG FYLLER ÅR IDAG!:))

Inaktiv
The Story About A Sniper a Killzone 2 Story! (Btw JAG FYLLER ÅR IDAG!:))

Det här e historian som oxå finns på min blogg. Men efter en begöran från en fz medlem att lägga upp den så gör jag nu det.

Hoppas ni tycker den är bra, och btw, Jag fyller år idag så vad snälla i vad ni tycker.
Dock om ni tycker att den e dålig säg det, vet om jag ska fortsätta skriva eller om jag ska lägga ner.
------------------------------------------------------------

Kriget rasade för fullt, missiler flög över hanns huvud och dundrade ner i husen bakom honom, dammet som flög över gatorna gjorde det svårt att sikta och skriken från hanns vänner som ropade på hjälp gjorde så hanns blod frös till is.

Översten hadde sagt att det skulle varit ett in och ut uppdrag som skulle ta under 1h men nu hadde dom varit här i 2 dagar, utan man, utan dricka och det började tära på hanns män, eller dom som han hadde kvar.

Dom skulle ha flugits in och blivit avsläppta ca 5 kvarter ifrån sitt mål som va att hämta en väska med viktigt krigsmatrial. Redan innan hadde han tänkt att om dom landar så nära målet så är det risk att bli beskjutna, men deras nya överste som hadde kommit direkt från ISA skolan hadde sagt att helgast soldaterna inte skulle vara beredda på en sån snabb operation och dom skulle inte hinna få iordning ett försvar. Det gick så fel som det kunde ha gjort, landsättningen gick bra visst, men efter att dom kommit av så bröt helvetet löst, deras landsättnings farkost blev nerskjutet, och dom fick klara sig själva.

Fyra Soldater hadde redan dött i den första attacken och nu låg det två till vid hanns fötter, båda levde för ett tag sen, men efter att den ena av dom hadde försökt att peka vart ifrån beskjutningen skedde och fått en kula igenom hjälmen innan han hunnit så va det bara en i livet. Han kunde inte göra nått annat än att se på medan hanns vän låg i en allt växande blod pöl för han visste att skickar han ut nån till honom eller springer han själv ut så kommer han sluta på samma sätt eftersom det garanterat va en sniper som väntade där ute, cloakad, farlig och gömd.

Det fanns 2 vägar ur det här visste han, ändra så försöker dom flanka snipern, men problemet är att han bara vet på ett ungefär vart han är, och eftersom det är fallet så är en flanking manöver väldigt riskfyllt eftersom dom kanske springer rakt in i ett bakhåll. Det andra valet är att slänga en smoke screen ut på torget på andra sidan muren där dom stog och sedan följa väggen ut på flanken och på det viset få snipers uppmärksamhet mot ett annat håll. Felet är det att dom har bara en smoke, snipern kan fatta eller så blåser det åt fel håll så att röken blåser fel och dom springer ut i det öppna istället.

Dom han hadde kvar vid sin sida va en oerfaren medic, en tactishan som va pålitlig men för framfusig, en Enginer, och så han som va Heavy Trooper, men med fel vapen i händerna eftersom hanns raketgevär fått slut på skott, så nu stog han med ett vanligt assult vapen.

Han visste också att tiden började bli knapp och att snipern som satt nånstans på andra sidan muren kanske skulle ändra position eller kalla förstärkning och inget av dom två sakerna va vad dom ville just nu. Men så såg han det. Ett sniper gevär liggande ca 15 meter ut på torget bredvid ett lik som legat där ett bra tag vad det såg ut som. Kunde han bara ta sig dit så skulle han få tag i sniper geväret och kloaking devisen, och funkade den och hadde geväret kulor i sig så skulle han kanske kunna ta ut snipern och dom skulle kunna röra sig mot målet där dom skulle bli upphämtade. Men frågan va bara HUR han skulle nå geväret.

Han sätter sig på huk och tar upp lite sand i handen och låter det rinna ner genom fingrarna, det blåser åt vänster intalar han sig själv och säger i samma stund till sin Taktiker att slänga en ut en smoke pressis till höger om geväret när han säger till och sen lägga täckande eld framåt och åt vänster runt hörnet på muren. Han hoppas att röken då kommer glida över det och på så vis göra han osynlig för snipern en kort stund, medans kulorna gör så att han blir förvirrad. Frågan är om han hinner dit och tillbaka innan vinden vänder eller Snipern förstår vad som på går, eller kulorna tar slut. Han måste, han har inget annat val, tiden håller på att rinna ut, hanns män börjar bli trötta och natten börjar falla på, och på natten så är det livsfarligt att vistas inärheten av en sniper. Det fick han lära sig i bas träningen och det va på det hårda viset.

Han tittar på sina män som tittar tillbaka och han ser på dom att det är nu eller aldrig, det vet dom, och dom vet att det kan vara det sista dom gör också. Dom gör sig redo.

Han tar ett djupt andetag, sätter upp sin hand i luften, det blir nässtan helt tyst för ett ögonblick, hanns andning stannar, hjärtat tar en paus, ljudet från raketerna, skriken försvinner och han ser sin dotter framför sig hållandes hanns dogg tags. Now! skriker han och gör ok tecken med handen, en sprint landar på marken och en granat flyger genom luften, studsar 2 gånger och landar nån meter ifrån geväret, inte ett perfekt ställe men det får räcka tänker han för sig själv medans han räknar 1?2?3 NOW! Han rundar hörnet och hör genast en kula vina förbi hjälmen, strax efter hör han hur gevären börjar sitt skrikande smattrande bakom sig och han vet nu att det är nu det gäller. Sju meter, fyra meter, två meter, han har det! han slänger en snabb blick tillbaka och ser hur hanns kramrater backar tillbaka bakom muren och gör tecknet med handen att det e slut på kulor, röken börjar avta och hanns hjärna intalar han det han inte vill veta, han kommer inte komma tillbaka, han e fast mitt på torget.

Eftersom han hörde att skottet komma ifrån vänster när han sprang ut så vet han nu att snipern nu är nånstans åt det hållet och det finns bara två olika positioner där han kan ha ett sånt sikte så han kan sikta mot muren där skottet kom. Det är ändra på andra våningen av en stor lagerlokal ca 2o meter åt vänster där dom först va vid muren pressis där en gångbro korsar vägen eller på ett tak ca femton meter ifrån där han nu satt. I vilket fall som hällst så kan han inte se honom nu så han har tid på sig att titta igenom vad han fick med sig. Snipervapnet innehåller två 50calibers kulor och cloaking devisen funkar men hur länge vet han inte, det kan vara för 1 sekund eller för 1 minut.

Han tittar bort mot muren där hanns män står och tittar tillbaka och kan inte göra nånting annat förutom att hoppas att han gör rätt val.

Han tittar upp och kan se hur det börjar skymma och han vet att tiden börjar rinna ut nu, en sniper på natten med coaking device är omöjlig att hitta. Om han inte gör det som är lika dant som självmord men ett måste ifall hanns män ska överleva. Han vet det och hanns män vet det. Han sluter ögonen och ser sin dotter och fru gå imot han med ett leende. Dom skrattar och han lyfter sin dotter i sina armar och kramar om henne. Han säger att allt ska bli bra och att hon ska ta hand om sin mamma. Sedan öppnar han ögonen, tittar bort mot sina män som tittar tillbaka och nickar som farväl. Han tar ett djupt andetag, allt blir tyst, i en sista ansträngning slänger han geväret till sina män samtidigt som han känner en stark smärta i ryggen. Han faller ner och landar på rygg, han ser röken från missilerna som flyger över honom, han ser den blodröda solen skina igenom dom svarta molnen, e det så här det ska sluta tänker han för sig själv. Han tittar åt vänster och ser att snipern som stått på taken pressis bakom där han suttit nu är synlig, strax efter hör han en skarp smäll och ser han tar sig för hjärtat, faller över räcker och försvinner ner bakom ett hus.

Han sluter ögonen och ????

Medlem

Gör en blogg istället


signatur

hejsanhejsanhejsan

1
Skriv svar