Se den nya, krigiska Warcraft-trailern

Medlem
Skrivet av anon_1418:
Skrivet av meat4u:
Skrivet av anon_1418:
Skrivet av Managor:
Skrivet av anon_1418:
Skrivet av Managor:

Ska nog smuggla in lite mjöd med..

Hoppas du inte blir pinkenödig på en säkert uppskattad 3h+ lång film.

Äh, hade med mig två liter vin i en petflaska på tredje hobbitfilmen, och det gick bra!

Ok.

Av intresse. Varför känner du att det måste intas någon form av ja alkohol, faktiskt olaglig dryck in i en BIO-salong? (Vissa ha man hört att de ha öl och vin-tillstånd, men det innebär fortfarande att man inte får ha med sig eget).

Nog för att det kan vara gott att ta en pilsner och lite nötter hemma när sugen finns där, men det är liksom hemma också.

Du har säkert en anledning som du anser är viktig nog för strunta i att det faktiskt sitter andra i salongen som kanske misstycker..

Erh, för att det är gott med öl?

Först så tänkte jag nästan skriva något elakt och bittert, men fick se att du bor i hemavan och fick då helt plötsligt en helt annan förståelse.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, för jag vet inte om du är medveten om att det är "hemmavan", dvs hans rank här på FZ, inte Hemavan. För om du nu är medveten om det och det hela är något intrikat skämt som jag inte förstår, så framstår jag som en riktig besserwisser helt utan humor och allt blir bara pinigt.

Vad ska jag göra??

Medlem

Japp, det där kommer att suga stenhårt...


signatur

"It is by caffeine alone I set my mind in motion. It is by the beans of Java that thoughts acquire speed, the hands acquire shakes, the shakes become a warning. It is by caffeine alone I set my mind in motion."

12
Skriv svar