eRepublik.com - Årets webbläsarspel?

Inaktiv
eRepublik.com - Årets webbläsarspel?

Hej,

Jag har sedan några veckor tillbaka spelat ett webbläsarspel som heter http://www.erepublik.com. eRepublik.com är en världssimulator där man som medborgare har möjligheten att utbilda sig som legosoldat och delta i krig och konflikter runtom hela eJorden, ge sig in i politiken och bli kongressledamot som gör det bästa för sitt land och kanske till och med bli president en dag. Man kan också satsa på näringslivet och bli företagare inom en mängd olika branscher - kanske är det du som blir eSveriges nästa stormogul?

eSverige har ett separat forum, http://www.erepublik.se, där alla diskussioner om eRepublik äger rum. Även kongressen och presidenten använder forumet som debattutrymme. Om man registrerar sig på eRepublik.se har man rätt till 20 eSEK bidrag från eSverige.

Ja, möjligheterna i eRepublik.com är många och alla är minst lika fantastiska. eSverige är sedan tidigare en av världens mäktigaste nationer som ockuperat både Danmark, Tyskland, Polen och delar utav Frankrike. Nu har dock Polen och Danmark återfått sin frihet. Tyskland och Frankrike har befriats med våldsaktioner. eSverige står nu inför ett krig emot Tyskland, som allierat sig med PEACE, en militärallians som är emot ATLANTIS, den allians Sverige är medlem i.

Man kan registrera sig utan inbjudan, men blir man inbjuden får man även 5 bonusguld när man når level 6. Allt i Erepublik.com är helt gratis och man behöver inte betala en krona för att lyckas i spelet. Givetvis kan man, liksom alltid, betala för extrafunktioner som underlättar ditt spelande, men som inte gör dig överlägsen andra. Kort sagt har alla samma möjligheter i eRepublik.com!

Kontakta mig och lämna er epost om ni vill få en inbjudan och få de där extra 5 gulden senare i spelet.

Vad tycker ni andra om spelet? Finns det fler än jag som spelar och hur tjänar ni ert leverbröd?

Med Vänlig Hälsning
Largo

1
Skriv svar