En ny superhjälte eller nemesis!

En ny superhjälte eller nemesis!

Tack vare ett oansvarigt överanvändande av radioaktiva kolon i antika texter, lämnade av en supermänsklig utomjordisk ras av galaxvandrande fredskämpar, har jag förvandlats till en ny hjälte, mitt Psyke förvandlats från en normal mans tanketillstånd till ett slagfällt av övernaturliga proportioner.
Sagan om Lord Rastlöshet! i strid med sin eviga meningsmotståndare Mr Procrastinator!

Först ska jag vara ärlig och tråkig, Allt har gått fel för mig, mina planer grusats och även hälsan säger "jag vet inte vad meningen är med detta".
Det gör en inte föga överraskande ganska nedstämd och trött, ergo ett nytt alter ego på hjärnhimlen, Mr Procarastinator!, ett alias av trötthet och felstavningar.
Mr proklamera! Är i konstant strid med mitt andra personifierade dominanta personliga drag Lord Rastlös. Jag måste ha något att göra, jag bara är sådan. Något att fixa och trixa med.

Dessa två salongsberusade herrar är konstant i luven på varandra och de hämtar kraft från olika källor. Mr Promenera! ser en hopplös ekonomisk situation och säger "gå och lägg dig, det är ingen mening ändå, du har sökt 37 jobb bara detta år och inga svar eller napp, så skit i det bara."
Lord Rastlös gräver upp trädgården som om detta vore Minecraft blandat med Harvest Moon. "Det ska bli fint och erkänn att det är riktigt skönt att gräva för hand och skyffla jord och plantera om blommor. Kanske detta är året du kommer in på utbildningen du söker varje år".

Realiteten är att jag sitter i mitten som ett tredje hjärnspöke med ryggont och ser dessa två herrar försöka spela monopol med loppan pjäser på Diamantjaktens spelplan.
Jag är domaren i denna kraftmätning vars namn inte ens Cthulhu kan stava rätt på, Men det är för att jag är den nya superhjälten som jag förtjänar OCH behöver.

Mina damer och Herrar: Mitt nya namn och Superhjälte alias är... har inte bestämt mig, kanske kommer jag på det imorgon, men tänka på det ska jag!

(Att inte ha en egen dator där jag kan skriva av mig är både ett under för hälsan samtidigt ofantligt tråkigt för er som inte kan ta del av vad jag har att erbjuda, erbjuda vadå? mest ryggont och kunskap om film/tv specialiserad på tecknade serier.

Men jag jobbar på en lång artikelserie om *******, får se om Calle Tompa & Co eller kanske PC Gamer nappar när jag är redo att pitcha. Annars blir det fler blogginlägg av det hela.
Men just nu krävs mer djupdykande forskning och förberedelser.)

#blogg


signatur

"Satire is meant to ridicule power. If you are laughing at people who are hurting, it's not satire, it's bullying." - Terry Pratchett

En ny superhjälte eller nemesis!

Årets bästa blogginlägg! Måtte Mr. Promenera vandra vidare till grönare ängder.


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

Medlem

Du får ta o ringa zack snyder så han kan göra en film där dessa hjältar möts och slåss

1
Skriv svar