Gabe Newell svarar på varför Valve inte snackar med sina communities

Medlem

Kan man köpa knivarna han håller i på bilden? Eller andra CS knivar? Helst i högkvalitativt stål så det faktiskt går att använda dom.

Medlem
Skrivet av mrpijey:

Vore ju också kul om de utvecklade nåt och inte bara satt och tryckte på gammalt skit hela tiden. Alla utvecklare verkar nå en viss gräns och sedan så stannar allt av och de sitter bara och mjölkar gammalt junk.

Valve sitter nu och mjölkar CS:GO och Overwatch och lyfter inte ett finger att göra färdigt en spelserie som de absolut skulle gå med massiv vinst på och som alla vill ha. Speciellt då mister Gaben talade så varmt om episod-systemet och som han sedan övergav... Diablo från Blizzard känns ju mer eller mindre dött och övergivet nu och de mjölkar WoW så mycket att folk börjar tröttna rejält också. Vore kul om företagen satsade på annat än menlösa MOBAs, klassbaserade multiplayer-shooters och ytterligare en massa MMOs. Det är ju inte så att Valve/Blizzard har dåligt med kosing och inte skulle ha problem med att finansiera lite nytänk och experimenterande. Se t.ex hur det gick med Portal som var ett lätt sidoprojekt...

Så länge som de håller på så här så får de iaf inte mina pengar. Saknar tiden då dessa företag stod för innovation och nytänk och att gå emot strömmen av copypaste-spel.

"Only dead fish follow the stream."

Och Blizzard, Valve och många fler är tämligen döda och tråkiga spelutvecklare där de inte vill eller vågar satsa på nåt nytt, utan de kör på säkra kort.

Trist minst sagt. Inte så konstigt att indie-spel slår så hårt idag då dessa kommer med nya idéer medans drakarna ligger och jäser och rör inte en fena...

Ingen bryr sig om dina pengar. Cs go och OW ligger med i top 10 highest grossing games 2016. Det är två riktigt stora spel, dom behöver inte uppdatera hela tiden folk kommer spela det ändå. Har du inte hängt med i esporten ?

12
Skriv svar