Spelkväll - laddad till tusen

Flakmonkey
Spelkväll - laddad till tusen

Ikväll är det dags för ännu en spelkväll och jag ser verkligen fram emot den. Vet inte riktigt hur många som kommer men det känns som att det kan bli några stycken. Är mer eller mindre öppet hus så folk får komma i princip när de vill så kan väl bli allt från ingen till 10-15 pers, men jag hoppas såklart på att det blir så många som möjligt.

Har inte direkt något planerat för vad som ska spelas utan det får bli det som folk vill spela. Vill de spela poker så gör vi det, vill de spela TV-spel så är det bara att välja något kul som NHL, Buzz, Street Fighter IV, Wipeout eller varför inte spelat på bilden nedan som jag köpt idag - #FIFA 10. Tog emot lite att köpa det faktiskt, har ju förespråkat Konamis fotbollsspel enda sedan ISS-tiden, men nu gick det inte att blunda för att FIFA kommit ikapp och på många sätt gått förbi. Hade egentligen kunnat köpa PES också men de flesta kompisar man har som lirar fotbollsspel har köpt FIFA så då blev det mest naturligt att köpa det, vill ju ha så många som möjligt att lira mot online.

<img src="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?i=17514&w=480&h=9999..." alt="" style="border: 1px solid black;" />

Lite synd bara att man bara har en TV-apparat, skulle ju behövt en del till så att folk hade kunnat spela lite old school-lir också. Konsolerna finns ju trots allt där, men svårt att spela utan TV... men men, man får kanske leta upp någon billig som kan dubblera som skärm till datorn och även som extra-TV... Nåväl, kul kommer det bli och förhoppningsvis kommer man komma ihåg att ta lite bilder på spektaklet .För ett spektakel lär det bli, spel kombinerat med goda vänner och lite gott att dricka brukar ju vara ett vinnande koncept

#blogg

1
Skriv svar