Photoshop Express verkar rocka

Skägg.
10 Chambers
Photoshop Express verkar rocka

#Adobe har langat upp en betaversion av Photoshop Express, deras webbaserade och fria bildbehandlingsprogram. Efter att ha testkört det en kvart verkar det mycket lovande; tre olika kategorier med redigeringsmöjligheter och för närvarande 2 GB lagringsutrymme för dina bilder. Jag gillar att hur programet tar fram en skala på sju bilder för varje bild så att du lätt ser effekten av olika inställningar. På vissa lägen kan du även dra ett steglöst reglage mellan dessa för att verkligen finjustera resultatet.

Photoshop Express kräver att du registrerar dig och i dagsläget är testet bara öppet för jänkare men jag hade inga problem att registrera mig med en .se-adress. Det tog någon minut att öppna redigeringsläget för en jpeg på 4 MB men när det väl är igång körs allt hyfsat smidigt. Det jag kan sakna är möjligheten att klippa&klistra samt lager men för att piffa upp foton på en dator utan bildbehandlare verkar det lysande. Klart vassare än Office Picture Manager som jag vanligtvis använder på datorer utan Photoshop. Se nedan för länk till mitt testalbum.

<DIV ALIGN="center"><A HREF="https://spiken.photoshop.com/?wf=share&trackingid=BTAGC&galle..."><IMG SRC="http://api.photoshop.com/home_5966b07017d148a591ae864eaf36c25..."/><BR/>Testalbum på Photoshop Express</A></DIV>

#blogg


signatur
1
Skriv svar