8e Generationens Konsoler

Inaktiv
8e Generationens Konsoler

I senaste GameReactorn läste jag på ryktessidan att Samsung uppenbarligen är intresserade av att göra en konsol. Samsung är ett sydkoreanskt företag som främst gör TV-skärmar. Inte helt omöjligt faktiskt eftersom Sony också är ett elektronikföretag som sysslar med hemelektronik.
När man tänker efter är faktiskt Nintendo det enda renodlade konsolföretaget som inte är inne och nosar på andra branscher.

Nu ska vi ställa upp armadan:

Sony - Playstation 4 (Om det nu heter så då får man ju se, Sony var ju de enda som envisades med att ha kvar siffeordningen i denna generationen. Ken Kutaragi har meddelat att han börjat planera för denna konsol iaf)
Nintendo - Efter framgångarna med Wii lär Nintendo vara sugna på att åter igen komma med något biffigt. Bara de tänker ur spelarens perspektiv igen så kommer det bli bra
Xbox 720 - Vi får väl se om Microsoft har något intresse för ytterliggare konsoler, förlusterna är ju större än förtjänsterna
Samsung ? - Intressant. Man har redan börjat prata med spelutvecklare och grafikkortstillverkare. Är det några som kan slå sig in på marknaden så är det Samsung.

4 konsoler i nästa generation vore onekligen intressant. Det bästa är att det finns utrymme för alla 4 nu, eftersom nuvarande generation tycks nå enorma höjder.

#blogg


signatur

BioShock är den mest överlägsna komponeringen som släppts under denna halvan av decenniet.

1
Skriv svar