Abstinensbesvär, innan själva missbruket

Medlem
Abstinensbesvär, innan själva missbruket

Det är då förjävligt! (Dock inte oväntat!)

Kämpat galet på jobbet för att tiden skulle gå, även om jag kollade på en Coundown stup i kvarten. Tiden rinner iväg, hemgång.
Drar på mig min tröja, små springer mot dörren, säger inte hej då till någon, utanför dörren börjar jag springa, ner för trapporna som leder till de stora gångarna under själva byggnanden. Ser en sparkcykel stå och glo på mig, why not?

Kör på som sjutton, håller nästan på och dö när högra framhjulet typ fastnar i ett hål i marken och styret svänger tvärtt om.

Med ömmande knäskålar haltar jag till bilen, sätter mig, pustar ut.

Vrider om, ut på vägen, och full fart hem.

Ut, lås bilen, gå upp för trapporna hem, 5 trappsteg, 5 knäskålar mindre, öppna, släng av brallorna, in på dass, slå en sjua, spola, stänga locket, tvätta händerna, dra upp brallerna, ut, slänga av sig brallorna, dansa fritt i jalingar, upp för ytterligare trappor, in på rummet, öppna datornluckan, trycka på knappen, vänta...

Patchat och klart klockan 18:53. Nu är det bara en liten liten stund kvar. Chattar med några vänner på MSN, blindsurfar på FZ.se, Aftonbladet.se, diverse Google-sökningar, abstinensen smyger sig på...

19:00 Hell yeah!

19:10 Fuck no!

#blogg


signatur

Niet.

1
Skriv svar