It's naht a tumor... at all

Medlem
It's naht a tumor... at all

Har suttit i några dagar med nytt bandage på båda stortåarna, har fått härlig syra på dom, som ska göra så mina naglar inte växer dumt. Så det är najsigt med det där förhoppningsvis iaf.

Har kollat lite E3-klipp och tycker att årets E3 har varit en av dom bästa på länge. Mycket nytt och nyskapande har visas upp (Natal) och även gamla godingar med. Det som man ser mest fram emot är nog Splinter cell : Conviction och halo ODST/Halo Reach lägger båda halo spelen samma för dom tillhör varandra mer eller mindre. Men man får inte glömma COD:MW 2 och det är något man vill ha till PC:n.

Har blivit lite av en Xbox människa nu när man har fått en i hemmet, och den har varit än så länge en riktigt bra konsoll. Mycket roligheter har spelats och det som man sitter mest o spelar är Gears 1-2 och Grid. Det sistnämnda är otroligt bra bilspel är nog det bästa jag kört nånsin, fast man ser fram emot Forza 3 som får det att vattnas i munnen. Konstigt att bilspel kan få en att bli lite sådär biltokig i smyg. Aja.. Finns massa bra spel att försöka sig på och snart lär man skriva någonting om dom spelen man har fått tid att spela.

Var och såg på "Terminator: Salvation" igår och den var otroligt bra det fick en att nästan glömma bort att det fanns en Terminator 3. Bra effekter och även en story som höll sig. Det man saknade var väl Arnold men dom visade att man behöver inte ha en Arnold i en Terminator film för att den ska vara bra.. Eller gjorde dom?

<embed src="http://media.entertonement.com/embed/PlayerText.swf" id="1_204810a4_51c5_11de_8fc7_0015c5f4d4ea" name="PlayerText" flashvars="auto_play=0&id=1_204810a4_51c5_11de_8fc7_0015c5f4d4ea&meta_url=http%3A%2F%2Fwww.entertonement.com%2Fclips%2F43360.query%3Fimage_size%3Dflash" width="304" height="30" style="display: block; margin: 10px auto; text-align: center;" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" bgcolor="#ffffff" wmode="transparent" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="false"></embed><a href="http://www.entertonement.com/clips/43360/It's-naht-a-tumah"><img alt="Blank" border="0" height="0" src="http://www.entertonement.com/widgets/img/clip/43360/1/1_20481..." style="visibility: hidden; width: 0px; height: 0px; margin:0; padding:0; float:right" width="0" /></a>

#blogg

1
Skriv svar