Tillbaka till helvetet om 5 dagar

Inaktiv
Tillbaka till helvetet om 5 dagar

Om bara fem dagar, eller den 29:e juni, så kommer för fjärde gången Capcoms Resident Evil 4 att släppas i en ny utgåva. Resident Evil. Spelet jag älskar och hatar. Har köpt det två gånger till GC (fråga mig inte varför) men aldrig spelat det särskilt långt. Klena nerver är det jag skyller på. Trots detta suger det in mig hela tiden med sin fantasitska produktion och känsla av total död och dystopi. Hur som helst kommer spelet denna gång till Nintendos Wii och kanske, bara kanske, kan jag ta mig litet längre denna gång!

Skillnaderna från det två år gamla GameCube-spelet som nu släpps till Wii är inte estetiska men tillför naturligt nog nya sätt att spela på genom Wiins kontroller. Mest tydligt är väl inte helt oväntat siktet som styrs genom att peka direkt på (sanning med modifikation, jag vet) TV-skärmen vilket är klart smidigare än kontrollen till GC eller PS2. I likhet med PS2-versionen innehåller Wii-versionen en del extra innehåll som lades till efter att spelet släppts till GC.

Jag har också passat på att inkludera en recension gjord av GameTrailers.com av spelet. Som vanligt innehåller videorecensioner ett visst mått spoilers men personligen föredrar jag recensioner i denna form långt utöver vanliga skrivna. Håll till godo.

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfla..." id="gtembed" width="480" height="409"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> <param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=20888"/> <param name="quality" value="high" /> <embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=20888" swLiveConnect="true" name="gtembed" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="409"></embed> </object>

#blogg


sibbor: [...]eller hävdar att 60GB PS3 skulle vara en svart, tung, het stekpanna...
Min Blogg: Noir

1
Skriv svar