Dunkla vatten - Patricia Cornwell

Inaktiv
Dunkla vatten - Patricia Cornwell

Dunkla vatten är Patricia´s sjunde bok i serien om Kay Scarpetta. Hon är en kvinnlig rättsläkare.
I denna bok så blir hon kallad ut till det gamla örlogsvarvet på nyårsafton. Någon hade hittat ett lik bland dom gamla båtarna. Det är den berömda Ted Eddings som är död och Kay känner honom sen tidigare.

Alla tror att han dött av en olycka eftersom hans syreslang fastnat i en ubåtspropeller och dött när syret tog slut. Men Kay misstänker mord för slangen var lös även om den var runt en propeller men den kunde lätt ha dragits bort. Vid obduktionen så känner hon en starkt lukt av cyanid och hennes misstankar om mord stärktes.

Det ena leder till det andra och snart står hela Old Point under ett terroristhot. Några terrorister har nämligen ockuperat kärnkraftverket. Fick dom inte vad dom ville så skulle dom spränga byggnaden.

Jag trodde att denna bok var den första i serien men det visade sig att vara den sjunde. Lite besviken så började jag att läsa om det ändå. Bokens story är intressant men jag hade lite svårt att hänga med i handlingen då jag skulle fortsätta nästa kväll. Oftast fick jag läsa en bit innan jag fick en Aha-känsla.

<a href="http://s481.photobucket.com/albums/rr173/Sockan78/Books/?acti..." target="_blank"><img src="http://i481.photobucket.com/albums/rr173/Sockan78/Books/dunkl..." border="0" alt="Photobucket"></a>

#blogg


signatur

Kaxelina har ordet.

1
Skriv svar