Äntligen är det över...

nj
Medlem
Äntligen är det över...

Flytten dvs, den tog "några" dagar extra än planerat pga diverse omständigeter.
Alltid lika skoj att planera möbelbärande över en helg, dagligen besöka SMHI för att hålla ett öga på vädret och det som värst visar molningt... tills samma dag som man får nycklarna, då är det regn de planerade flyttdagarna...
Hur gör man det bättre? Tja, att se till så hissen i huset man flyttar ut från är ur funktion (bodde som tur var på bottenplan) så möblerna som står i förrådet, och stänger inne hälften av kartongerna man kan packa saker i, inte går att ta ner tex, att det dessutom var helg så ingen reparatör dök upp förens två dagar senare gjorde inte saken sämre.
Dock så var det ju inte allt, utan givetvis så gick ett antal timmar åt att börja med att moppa golv, och annat, i nya lägenheten för städningen var inte den bästa här.

Nåväl, nu står alla möbler på plats, soffgruppen är utplacerad som den ska stå, datorn har sin plats i vardagsrummet (måste bara bygga om Ivar-hyllan den står i, för den står lite dumt). Sovrummet behöver förvisso en ny säng, 10-12 år är nog lite i längsta laget för en resårbotten.
Nu är det bara att packa upp alla lådor som fyller hallen, köket och ett hörn av vardagsrummet kvar att göra... förutom min tenta klockan nio imorgonbitti... som jag inte hunnit plugga på ett dugg pga flytten som blev helt fel...

#blogg

1
Skriv svar