Festen som uteblev på Stadion

Inaktiv
Festen som uteblev på Stadion

Fan, idag har det lagt sig lite, men besvikelsen är fortfarande stor efter igår då Djurgården hade möjlighet att vinna det efterlängtade guldet.
Djurgården var tvungen att vinna matchen om dom skulle ha en chans på guldet, men om Göteborg vann sin match så var DIF tvugna att vinn med mycket mål.

Alla väntade sig en målrik match med minst fem mål för att ta guldet men så vart det ju inte, förklaringen: En riktigt dålig domare och ingen riktig skärpa i avsluten.

Domaren var ju som sagt inte den bästa, 2 ggr skulle det varit straff och han gav aldrig DIF nån frispark och när BP (BrommaPojkarna) gjorde en
riktigt ful kapning som skulle vara ett solklart gult kort vart bara en frispark men när DIF bara nuddade en BP-spelare så var det dags för kort, men nog om dåliga saker.

Nu kommer bra saker om matchen: det var en jäkligt bra stämning nästan hela matchen tills BP gjorde 1-0 då kändes guldet långt bort och det vart helt tyst på Stadion, förutom bra stämning så var det mycket folk (14 222) dvs fullsatt.

Det var iaf. en riktigt bra säsong som dom gjorde, men det kunde ju slutat bättre, vi kom tillslut 3:a och fick brons.

#blogg


signatur

If you try to fuck with me then I shall fuck you too

1
Skriv svar