GRIN @ Dreamhack Winter 2007

Inaktiv
GRIN @ Dreamhack Winter 2007

GRIN var på Dreamhack i helgen. Eller från torsdag till söndag för att vara exakt. Eventet som aldrig varit större var kul att uppleva. Totalt var det 13 000 på plats och 10 455 datorer som kopplades upp.

GRIN fanns i Telias monter intill den stora scenen. Där hade vi 16 stolar för att skona alla gamers från ryggproblem - i alla fall under tiden de var i Telia-montern och spelade. De är ergonomiska intill minsta detalj och vi tyckte att som spelade spelen i montern förtjänade (trots att det inte var våra spel) att få en perfekt upplevelse. Stolarna var på plats dygnet runt till skillnad från oss som spenderade cirka 12-14 timmar per dag på cementgolven. (I skrivande stund sitter alla tre GRIN-representanterna med fötterna högt och svär dyrt och heligt på att köpa bättre skor)

Per (Executive Producer) och Dan (Producer) svarade på en massa frågor om spelutveckling. Många som besöker Dreamhack går på olika spelutbildningar och undrade hur de får jobb eller praktikplats. Andra undrade mer generellt kring spel eller saker kring Bionic Commando och även GRAW2.

Vi gav också bort 1 000 t-shirts! Japp, ett tusen stycken. Det var anledningen till att du som var där förmodligen såg många svarta tröjor med Bionic Commando-tryck fram och GRIN på ryggen. Ni som har en sådan här tröja bör spara den, för den kommer eventuellt till användning framöver. Kan tipsa er om att ta lite bilder med tröjan på i olika omgivningar...

Ni såg säkert Bioinc Commando-bilen också? Om inte, då finns den nedan. Vi har en Volvo C30 med klistermärken från topp till tå och den hade vi med oss till Dreamhack. Den är himla nice. Till och med vissa skeptiska speljournalister gillade den...

På frågorna som ställdes till Per och Dan kunde intressanta saker noteras. Bionic Commando har nått sin halva utvecklingstid. Och om man vill jobba med spel är det bra att välja en inriktning, det vill säga bli så bra man kan bli på ett område och inte vara okej på allt. Däremot är det viktigt att ha en uppfattning om allt.

Vill du läsa mer om Bionic Commando kan du göra det på Fragzone, där du hittar allt från information, bilder till intervju med GRINs ägare/vd och mängder av filmer. Sök på Bionic Commando i rutan till vänster bara.

Vi vill för övrigt tacka alla som pratade spel med oss, de som kom förbi och hämtade en t-shirt (och gick runt den) och de som hittade våra producenter i publiken - det hade varit trist att åka hem utan dem. Det var ni som gjorde Dreamhack till en rolig händelse och vi hoppas att vi ses på framtida Dreamhack.

#blogg

1
Skriv svar