TV4 hälsade på hemma hos GRIN

Inaktiv
TV4 hälsade på hemma hos GRIN

Svensk datorspelstillverkning fortsätter att fira nya framgångar.

Just nu håller spelstudion Grin på att utveckla vad man hoppas ska bli nästa juls storsäljare, för japanska speljätten Capcom.

Prestigeprojektet har en budget på 110 miljoner kronor och är en uppdatering av ett 20 år gammalt spel.

Ja, så förklarar TV4 och dess Ekonominyheter inslaget på sin webbsida. Vi hade i alla fall besök från TV4 för två veckor sedan, och inslaget sändes igår - två gånger. Både 18.30- och 19.20-ekonominyheterna. Totalt ger det en garanterad tittarsiffra på över 350.000 personer berättade fyran idag när vi frågade. Kanon alltså.

Det är kul generellt att spelbranschen hamnar i så kallad vanlig media också, och inte bara i specialpress som fattar hur kul spel är. Sedan är det självklart särskilt roligt när det är vi som är med... Ni ser lite av kontoret och några av våra sköna medarbetare, samt vd/grundare/ägare Bo Andersson som har den talande rollen - vi andra har statistfunktion.

TV4:s streamade video är lite skakig - skulle man kunna säga snällt - och om den inte vill starta, gå då via länk nummer tre och leta upp länken med namnet "Här skapas nästa svenska spelsuccé (2008-03-12 16:11)".

1. Notis med länk till inslaget >>
2. Direktlänk till inslaget >>
3. Backupfunktionen, men då får du leta upp inslaget själv >>

#blogg

1
Skriv svar