Gott nytt år!

Inaktiv
Gott nytt år!

Eftersom surftrafiken minskar på nyårsafton tänkte vi säga gott nytt år redan nu. Något som ökar är sms-trafiken, så vänta inte till sista sekunden att skicka din nyårshälsning.

2008 har varit ett spännande år för GRIN. Vi har utannonserat fyra spel, släppt ett och ökat med över 100 personer i arbetsstyrka. Spelet vi släppte, Bionic Commando Rearmed, har vunnit priser, ligger på 88% i snitt på Gamerankings och har sålt i massor. Kul på alla sätt!

Vi har varit på två Dreamhack och visat upp spel som inte fanns att köpa vid varje tillfälle. Det är lite extra kul att kunna visa upp något som besökarna inte har sett innan. På sommareventet var det Bionic Commando Rearmed och nu senast i november var det Bionic Commando i både singel- och multiplayer.

Vi släppte vår GRIN Gaming Edition musmatta. Den finns att köpa på Webhallen, Maxfps och Teknikmagasinet bland annat. Den har gjort stor succé och vi är mycket stolta över den. Designen är baserad på vår logotyp.

Vad väntar under 2009?
Vi kommer att kunna se Bionic Commando, Wanted Weapons of Fate och Terminator Salvation i butikshyllorna. Och säkert en massa mer, men det tänkte vi inte gå in på här.

Och igen. Gott Nytt År!!!

Vi ses 2009.

#blogg

1
Skriv svar