MINA SPEL RECENSIONER

Inaktiv
MINA SPEL RECENSIONER

Wii Sports
Betyg 8/10
Wii Golf, Wii Tennis, Wii baseball Wii Bowling och Wii Boxning är mini spelen som Wii Sports innehåller men om du undviker att haka upp dig på de otroligt fåniga karaktärerna så kan du njuta mycket av spelet.
Det är ett ganska bra familj spel och funkar säkert bra till små barn men för folk över 14 är det mer som ett hata eller älska spel.
Spelet är lätt att förstå och man lär sig att spela alla spela väldigt fort. Spelet är mer för att man ska spela med vänner eller familj men om du ska spela ensam så finns det möjlighet för det också. Så om man ska se spelet som helhet så är det ett riktigt roligt spel för alla intresserade.

Madden NFL 08
Betyg 6/10
Detta är ett spel för dem som kan amerikansk fotboll. Man ska kunna reglerna för att njuta av allt spelet har att erbjuda. Att lära sig spela har dem gjort så att man får vara med i ett simulerat tränings pass och går igenom alla olika spel typer som sker under en match. Dem har en Party Mode där du även får testa dina kunskaper om NFL ligans historia. Man kan spela 1 spelare upp till 4 men man måste då ha 4 kontroller. Det finns dessutom två olika svårighetsgrader, den ena är att bara spela med kontrollen och det andra är att man spelar med en nunchuck för men spelfunktioner.

Zelda
Betyg 10/10
Zelda är ett fantastiskt spel, man är en karaktär vid namnet Link (man får byta till ett eget namn) och om man inte har spelat något av de tidigare Zelda spelen så har man verkligen missat något. Man kanske inte förstår hela historian lika bra och det kan bli svårare att spela spelet för all spel är nästan uppbyggda på lika dana sätt och gömmorna har samma kluriga uppbyggnad. Fast om man fastar någonstans så finns det gott om hjälp via Internet.
Som vanligt i Zelda spelen ska man rädda världen Hyrule från den onde Ganon men den här gången så ska man inte bara rädda prinsessan Zelda, man ska också rädda prinsessan från twilight, hon heter Midna. Hon hjälper dig dessutom genom spelets gång utan att berätta vem hon egentligen är. Spelet är mycket välgjort och mycket roligt att spela.

Tiger Woods PGA Tour 08
Gillar man golf och inte orkar gå ut i det tråkiga vädret införskaffa dig då en Wii konsol med Tiger Woods PGA Tour 08. Det är ett spel där man har fyra olika spel möjligheter. Antingen spelar du multiplayer med någon vän eller så kör du någon av de tre olika karriärer möjligheterna. Den första en mycket exklusiv Tigers Challenge där du tävlar med alla proffsen som bossar på olika spelsätt. Till slut får du tävla mot Tiger han själv. Annars kan du välja mellan de två stora turneringar PGA Tour eller FedEx Cup för att bli den nya mästaren. Allt går ut på att spela golf och alla spelsätt plus några till finns med att välja emellan. Spelet har en väldigt bra likhet med riktig golf för alla olika slag som chip, pitch, punsch m.m. finns med att välja mellan och då är det bra förutsättningar att man vet vad alla betyder. Annars så är det ett väldigt trevlig och bra spel med de flesta kända banorna runt om i världen.

#blogg

1
Skriv svar