En sekund Far Cry 2.

En sekund Far Cry 2.

Det är en rätt kul sekund den där i den senaste FC2-trailern. Uppmärksamma tittare har kanske noterat den URL som i en sekund flimrar förbi. Frågan är hur många som pausat trailern och följt länken?
Inte många tror jag, och bjuder därför på vårens kanske bästa teaser om man är typen som gillar väl genomförd hype. Microsoft gjorde nåt liknande med Halo för några år sedan (var det bi-teasern eller minns jag fel?) men det här är ett snäpp vassare.
På sajten http://reubenblog.typepad.com/ finner man nämligen en hel blogg av reporten Reuben Oluwagembi, där han genom blogginlägg och foton åskådliggör ett krigets Afrika, ryktena om Schakalen och kampen mot, eller med, APR. Saken är bara den att hela bloggen är fiktiv. Allt innehåll handlar om Far Cry 2, direkt eller indirekt. Det är coolt. Riktigt coolt. Så även om ni inte diggar politik eller tycker det underliggande allvarliga temat med korruption och inbördeskrig är intressant, stick in och kika. Och har ni inte redan hört det någon annanstans, kom ihåg var ni läste det först.

[ia=3709]

#blogg


signatur
1
Skriv svar