Världsexklusivt!(?)

Skägg.
10 Chambers
Världsexklusivt!(?)

Det är det ofta många tidningar som säger att de är. Minst tre gånger det senaste året har en av våra systertidningar hävdat det, när vi haft recensioner ute före dem. Vafalls?! Rätt ska vara rätt. Därför påpekar vi nu med en gammal gubbes höttande näve, att vi minsann eventuellt har, men om inte så i alla fall före de som nu säger att de är först i världen,världens första recension på Dawn of War II att läsa i vårt senaste nummer. Ute minst två veckor före den tocken däringa andra tidningen.
Spread the word. "Kanske världsexklusivt!" alltså.

Japp, då har man varit 100 % frånvarande från dator, forum och nästan mail i över två veckor. Tankar om ett gott nytt-inlägg rann ut i sanden. (Ett uppsamlingsheat med opublicerade bilder från 2008 ska det iaf bli nån gång framöver.)
Men för katten, god fortsättning på er allihop! Under 2009 kommer sajten uppdateras med nytt material regelbundet. Ingen recension ska ligga som storpuff i flera månader, hur stort spelet än är. Och det är ett löfte. Vad året mer har i sitt sköte, det tar vi efterhand. Det är ett mycket spännande, intressant och utmanande år vi har framför oss, på många sätt. Mer om det senare. Nu har vi ett februarinummer att färdigställa. Lite skit i fläkten får man räkna med när man har tillbringat två veckor i sällskap med sambo, julmust, navelpillande och det mer obskyra tv-programmet efter det andra. Det var trevligt batteriladdande.

Då kör vi.

#blogg


signatur
1
Skriv svar