DreamHack med TF2-turneringar

Grafikfejs
Paradox Interactive
DreamHack med TF2-turneringar

Efter många möten och hårda förhandlingar är det äntligen officiellt: Det blir ett gäng TF2-turneringar på DreamHack:Winter i år.

Skrivet av Onlinegamer.se:

* En 6v6-turnering
TF2 när det är som bäst. Risken är dock stor att denna turnering inte kommer få fler än 16 lag. Det finns bara 14 helsvenska lag i ETF2L, och vi kommer därför behöva sätta ihop mixlag till detta evenemang. Detta sköter vi på Onlinegamer.se under hösten. Produktpriser från någon av DreamHacks sponsorer.
* En 4v4 Arena-turnering
Arena-tävlingen är en bra introduktion för dem som aldrig har spelat TF2 tidigare. Allt är lite snabbare: ytorna är mindre och det krävs inte lika stor förståelse för de olika klassernas för- och nackdelar.
* En 1on1 Soldier-turnering
1on1-cupen är främst riktad till deathmatch-publiken. Det är också en ganska publikvänlig aktivitet som varit mycket populär när vi anordnat dem tidigare. 1on1-cupen påbörjas redan på torsdagen.
* "Spöa TF2-proffset"
För att få upp lite intresse för TF2 har Team Dignitas-soldiern appe ställt upp på att låta folk möta honom i en 1on1-fajt. Rockstar sponsrar med vinster till alla som lyckas vinna över honom.

> Läs mer på Onlinegamer.se
> Eller på DreamHack.se

#blogg


signatur

När jag blir stor ska jag också ha dubbelskägg!

1
Skriv svar