Hej då Jack

Skägg.
10 Chambers
Hej då Jack

Nu har Floridas advokatsamfund beslutat att göra sig av med Jack Thompson. Nej, det fungerar inte som i maffian. Jack hamnar inte på havets botten i en cementsko, men däremot är han färdig som advokat. Tidigare sades det att hans 27 åtalspunkter skulle leda till en avstängning på uppåt 10 år. Nu blir hans semester dock mer permanent. Jack har en månad på sig att avsluta det han håller på med.

Jag kommer att sakna dig Jack! Det finns ingen galen nog att vandra i dina fotspår. Mixen av religiös fanatism och exhibitionism är nog så ovanlig att vi aldrig mer kommer att få se en sådan motståndare i branschen. Vem ska nu kasta ur sig uppseendeväckande konspirationsteorier och jaga Rockstar Games utrustad med blåslampa och världens sämsta argument? Dave Grossman? Nej, han är för sansad även om han får värmeslag titt som tätt. Keith Vaz? Knappast, han är snart slut som politiker.

Jack måste få fortsätta. Det kanske är bra att han inte få praktisera som advokat längre, med tanke på vilka följder det kan få för klienterna, men som privatperson har han ett tungt uppdrag att axla. Jag hoppas att hans tömda schema ger honom möjligheten att vara med på Fox News minst tre gånger i veckan. Någon måste ju strida mot väderkvarnarna.

#blogg


signatur
1
Skriv svar