Temporär lycka

Medlem
Temporär lycka

Och så väljer man att göra det där igen, det där som känns så grymt bra och kul just i ögonblicket. Du gör det även fast du vet att när du vaknar dagen efter kommer du ha sovit extremt dåligt, vara seg i skallen och hela kroppen kommer vara torr som ett sandpapper. Jag pratar självklart om att gå på LAN. (Vad trodde du?)

Nu kanske inte alla dessa symtom stämmer in precis på dig efter att du varit på LAN, men det var exakt så jag kände mig idag när jag vaknade till efter att varit på två LAN i rad med en dags mellanrum vilket blir ungefär halva lovet. Aldrig har 2°C känts så kallt som idag när man gick till bussen då antagligen kroppen inte hade en enda vitamin kvar på grund av den ohälsosamma mat man ätit. Men åh vad underbart det var med grönt te när man kom hem, importerat från Kina är awesome.

På LAN:en har det bla blivit hardcore WoW boosting, och jag har boostat utan några större krav förutom att jag får alla gems och ores. Resultat är bl a 2 nya level 52 karaktärer, men också denna fina bank:
<a href="http://smg.photobucket.com/albums/v330/Sampe/?action=view&cur..." target="_blank"><img src="http://img.photobucket.com/albums/v330/Sampe/WoWScrnShot_1031..." border="0" alt="Bank"></a>

All for my precious Death Knight...

Imorn eller någon annan dag när jag är frisk kommer jag nog ta och frapsa hur man med den nya WoW patchen som Hunter kan hjälpa sina vänner med AoE boosting i instancer med de nya buffarna till Volley(Pilregnet) och husdjuren. T ex kan du ta hela Scarlet Monastery: Cathedral med 3 pulls om du vill.

EDIT: Haha läste nya PCG numret och den där insändaren som fick svaret om att använda återfuktande hudkräm med en så klockren bild. Det skulle jag nog behöva idag.

#blogg


signatur

"Thoughts in chaos."

1
Skriv svar