Disgaea 3 - SNART HÄR!!

Disgaea 3 - SNART HÄR!!

[http://www.youtube.com/watch?v=217q6a81MXE]

Varning! Filmen innehåller tänkbara spoilers för spelet Disgaea 3, se den inte OM ni inte vill.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/217q6a81MXE&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/217q6a81MXE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Sent i Augusti släpps Disgaea 3 i staterna, min förbokning är gjord.

[http://rosenqueen.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=24...]

Och jag sitter nu och längtar som en galning på att det ska komma. Rätt mycket för den summan pengar. Rosenqueen har hittils inte gjort mig besviken så de lär inte göra det den här gången heller.

Sedan efter att jag fått det paketet så tror jag att jag ska ta ett par sabbatsmånader och bara spela. För efter vad jag sett så är det mumma. Inte att förglömma öppningen som är filmen ovan. Jag vet inte hur det är med er men jag vill verkligen spela spelet efter att jag sett öppningen. Så himla skoj det verkar vara, 3d nivåer, ett stort ihopkok av massor av generiska klasser från NIS tidigare spel.

Cameo apperances från kända och hatade karaktärer. Hur skoj story som helst. sonen ska besegra sin far som är Overlord, men för att besegra en Overlord måste man vara en hjälte! DET har han minsan läst i all manga han har!!

I dagsläget vill jag inte lära mig namnen, det får bli efter att jag klarat av spelet som jag börjar lära mig de namnen och rabblar de utan problem som jag nästan gör med Disgaea och Disgaea 2 nu

Vill ni ha litet tillbakablick på mina tankar om de tidigare spelen så kan ni kolla här:

[http://overlord.oniichannoecchi.com/?p=13]
[http://otoboku.se/reviews/disgaea-hour-of-darkness/]
[http://otoboku.se/reviews/disgaea-2-cursed-memories/]

Skoj, första bokstaven i meningen här blir ensammen på sin rad. Ska försöka fixa den men kommer säkerligen inte lyckas. Oh well.

Men nu har jag sagt mitt. Ni får läsa och om ni vill så kan vi diskutera Disgaea ännu mera, antingen genom kommentarer eller så tar vi kontakt genom MSN, Disgaea tröttnar jag aldrig på att prata om.

Vilket alla på min MSN lista kan skriva under på

#blogg


signatur

otoboku.se - english is fun
deculture.se - Den enda webtidningen om anime, manga, tv-spel och visual novels på svenska

1
Skriv svar