Lakrids, som de säger i Bert

Inaktiv
Lakrids, som de säger i Bert

Tog mig ett litet och hälsosamt kvällsmål för en timme sen. Det bestod av 1 st Grandiosa Capricciosa, lite dillchips, 100 gram Marabou Schweizernöt, två nötcréme och två Singoalla Lakrits.

Nu till det väsentliga: Singoalla Lakrits, är det något som har smugits ut på marknaden för att ledningen inte trodde riktigt på idén eller vad? Jag har inte sett nån reklam om det eller nånting. Men gott var det kom jag fram till efter andra kexet. Smaken var lite svårbedömd, det smakade som helt vanlig lakrits men kändes ju lite som att man åt godis. Men till slut kom jag fram till att det var som när man för första gången prövade en sån där lösfitta gjord av makaroner, ljummet vatten och en termos, med andra ord:
Lite konstigt och udda i början, men helt okej efter ett tag.

Allt som allt skulle jag nog vilja säga att Singoalla Lakrits smakar bättre än originalet.

Så nu vet ni det.
For the full written review, head over to IGN.com.

#blogg


signatur

Kullberg-as approved by BaratsAndBereta

1
Skriv svar