48H: Så jääääla pinsamt!

Skägg.
10 Chambers
48H: Så jääääla pinsamt!

Detta är ett inlägg under

Spelmarathon? Meowth, just det!
____________________

Nej, jag ska inte skriva något korkat här som jag får ångra senare. En följd av sömnbrist är däremot dåligt omdöme och moral. Jag vill mest varna om att eventuella fylleinläggsliknande dumheter som av någon anledning skulle komma upp här på blawggen inom de närmsta 20 timmarna är redaktör Tveskäggs fulla ansvar. Sedan får han ta det med ansvarig utgivare. Eller bara slänga in mig i bakluckan på en omärkt bil och köra ner den i Göta Kanal. Eller Hultasjön.

Nej, låt oss hoppas på att det inte blir så illa. Här kommer en liten sammanfattning av mitt psykiska tillstånd. Mycket lärorik självhjälpsfilm:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5XUTDwWtVbM&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5XUTDwWtVbM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

#blogg


signatur
1
Skriv svar