Mass Re... Delay

Medlem
Mass Re... Delay

Körde nyss klart Mass Effect för första gången! At last! Det var riktigt spännande i slutet, härlig känsla och jag blev absolut inte besviken, bara mer förväntansfull på del 2 i Spacer-sagan, som förhoppningsvis dyker upp inom en inte alltför avlägsen framtid.

Vad som dock blivit uppskjutet till en, nåja, lite avlägsen framtid (närbelägen?) är ju Dragon Age: Origin som istället för Mars släpps i den gråa och tråkiga hösten. Bra av den anledningen att då är vintern räddad, dåligt av den anledningen att nu är våren/sommarn/tidig höst förstörd... Mer att läsa om det finns ju här på Fz;

[http://www.fz.se/nyhetsarkiv/?id=31151]

Annars så har det inte blivit mycket spel idag, satt en hel del med Valkyria igår och ja, jag ska skriva nåt om det förr eller senare, men jag har ju inte tid med sånt när jag kan spela! Annars så såg jag att filmen Local Hero ([http://www.imdb.com/title/tt0085859/]) ska gå nu (kl. 13) på svt1) som jag fått upp ögonen för mest p.g.a. att Dire Straits Mark Knopfler har gjort en del om inte hela soundtracket! Toppengrääjt!

Så... until next time.

#blogg


signatur
1
Skriv svar