Mockajacka och koske

Skägg.
10 Chambers
Mockajacka och koske

Tyst var det inte på Örjansvall ikväll i alla fall. Tacka finländarna för det. De var många och de hördes. Och de luktade också, närmare bestämt mockajacka och koske (eller ren sprit om inget annat). Stämningen var god med andra ord.

Matchen var inte lika god däremot. Mycket kamp på mitten där Finland ville mer och var mer agressiva. Det ledde till större bollinnehav och mer skott mot mål. Men några verkliga målchanser blev det inte, varken åt det ena eller andra hållet. Tyskarna var verkligen bleka.

Aningen mer fart i andra men tyskarna hade ändå en hel del tur när Höwedes bombade in 1-0 med pannan. 2-0 kom två minuter senare och matchen var död. Det sket dock den finska publiken i som fortsatte skrika hakka pellä (eller något liknande).

Mest besviken på Özil, Castro och Marin. De underpresterade alla kraftigt. Höwedes, Boateng och Neuer var dock lika stabila som i förra matchen. Fitnessvarning på vänsterbacken Schmelzer (vickade för skadade Boenisch) som hade en kroppshydda misstänkt lik Thomas Brolin (inga andra jämförelser bör dock göras).

Fick köpt en tysk matchtröja till slut. Vågade inte ta på den där jag satt bland skrikande finländare. Det luktade för mycket mockajacka. Och koske.

#blogg


signatur
1
Skriv svar