Dragon Age bonanza

Skägg.
10 Chambers
Dragon Age bonanza

Så gick proppen äntligen ur. Lite i alla fall. Vi har fått lite videos på character creation och tack vare det så vet vi att de olika basklassernas specialiseringsklasser är följande:

Warrior: Templar, Beserker, Champion, Reaver

Rogue: Assassin, Bard, Ranger, Duelist

Tyvärr klipps filmen så vi ser bara Spirit Healer på mage. Men de andra lär vara Shapeshifter och Blood Mage. Sen är frågan vad den fjärde och sista är. Vissa rykten säger Arcane Warrior, andra säger Elementalist. Vi får väl se hur det är med den saken.

Character creation-video

Dessutom har IGN lagt upp spelets intro-film. Snygg och helt spoilerfri. Men vissa vill kanske spara den karamellen tills de har spelet i sin hand.

IGN har även startat en artikelserie där man kommer att berätta lite mer om tre olika origins och först ut var human noble. Själv tyckte jag inte det var så mycket spoilers, klart mycket färre än i artikeln om dwarf noble origin som var i PC Gamer i våras. Läs artikeln här och se en liten film om human noble här.

Till sist en varning. Det finns ett foruminlägg (jag låter medvetet bli att länka) som verkar vara skrivet av någon som är involverad i skapandet av Dragon Age. Inlägget är kritiskt mot BioWare, vilket i och för sig inte är ett problem, men han avslöjar mycket allvarliga spoilers som jag önskar att jag inte hade läst. Så håll er undan.

Och hur vet vi att han pratar sanning? För det han skrivit i sitt inlägg har stämt överens med den information som efterhand blivit publik av BioWare. Så risken är stor att hans spoilers också är helt korrekta.

#blogg


signatur
1
Skriv svar