Shale-tastic

Skägg.
10 Chambers
Shale-tastic

Skrev tidigare i bloggen om Shale, en NPC till Dragon Age. Ursprungligen ströks Shale ur spelet, men med den extra utvecklingstiden när man försenade Dragon Age till hösten, så fick man tid på sig att implementera Shale trots allt.

Till min stora glädje fick vi idag reda på att Shale (det är inte bara en NPC, det tillkommer även extra område värt några timmars extra speltid) kommer att inkluderas för både originalspelet och Collector's edition utan extra kostnad.

Visserligen kommer man att behöva ladda ner Shale med hjälp av en aktiveringskod som medföljer spelet, men det är helt okej. I grund och botten är det ett sätt att sälja fler spel och stoppa andrahandsförsäljning av spelet.

Det är nämligen så att aktiveringskoden kopplas till ett comunity-konto hos BioWare vilket innebär att om du säljer ditt spel vidare så kommer den personen inte att kunna komma åt Shale. Den personen måste i så fall betala $15 för att kunna ladda ner Shale.

Kolla runt på Gamestop, GAME, Cdon och Webhallen för olika förbeställningserbjudanden (enligt BioWare är det dessa fyra siter som fått tillgång till extra bonusmaterial att erbjuda sina kunder som förbeställer spelet).

Sist men inte minst; tredje delen i den tyska Dragon Age-tutorialen:

#blogg


signatur
1
Skriv svar