Tidsödande förkylning & intervjufeber

Medlem
Tidsödande förkylning & intervjufeber

Har legat nedbäddad de senaste två-tre dagarna i kraftig förkylning. Igår fick jag migrän för första gången på kanske tio år. Jävla idioti det här med att bli sjuk. Jag har fan inte tid! Har inte blivit mycket gjort förutom att spela och upptäcka en ny lovande serie på TV (In Treatment). Fick dock upp min genomgång av Vectorman idag.

Upptäckte dock att jag kanske borde ha nämnt något om musiken som bara växte på mig ju mer jag spelade. Den kom liksom smygande och nu känns den faktiskt ganska "catchy".

Håller febrilt på att jaga rätt på utrustning (headset) för en intervju. Det är en gammal räv i branschen som jag lyckats få på kroken och det blir förhoppningsvis startskottet för en rad intervjuer för Retroguidens räkning.

Det jobbiga i sammanhanget är förstås att mitt engelska tal är ruskigt ringrostigt. Dessutom är det en rejäl utmaning att komma på nya, unika frågor att ställa till en man som har sisådär 25 år fulla med intervjuer bakom sig. Man kan lugnt säga att jag är lite nervös.

Nåja, nu är det lunch och C-vitaminkick som gäller. Retroguiden hittar ni under tiden på: http://retroguiden.blogspot.com/

#blogg


signatur

Retroguiden - bloggen som tar retrospel och spelhistoria på allvar --> http://retroguiden.blogspot.com/

1
Skriv svar