Inaktiv
SBK 09

Tjenare!

Nytt speltest idag. Idag var det nya Superbike-spelet
#SBK-09: Superbike World Championship som var nästa spel för rakning, eller vad man vill kalla det.

Spontana intryck:
- Bra och välgjort
- Hyfsad spelkänsla
- Ganska rakt igenom, ett bra spel

MEN! Känns dock fortfarande som att SBK och alla andra racingspel är en bit från rallyspelet Colin McRae i deras senaste versioner. Har även provat Dirt 1 i den spelserien, och det kom ändå ut för snart ett år sedan. Så fortfarande känner jag inte att SBK och dylika spel når upp till måtten. Visserligen sägs det att SBK ska vara Superbikes bästa spel på marknaden just nu, men trots allt. Man har fortfarande en bit kvar på vägen för att nå samma nivå som sina sportkonkurrenter.

Upplevde dock spelet som roligt och underhållande under de knappa 20 minuterna jag spelade. Tog mig någon omstart innan jag verkligen fattade hur det funkade, tro det eller ej. Det var faktiskt inte helt enkelt att komma underfund med hur mycket man kunde gasa i en kurva för att inte ramla.

Jag ser en ljus framtid för spelet och om ett år tror jag man knappat in en del på McRae-spelen. Visserligen tycker jag att gapet mellan dem fortfarande är stort, men oavsett. Minsta lilla framsteg kan vara viktigt.

Ni som älskar Superbike, KÖP! Tror ni kommer finna spelet underhållande.

Release: 2009-05-29

Trailer:
<object width="500" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9MwsGFHyFco&hl=sv&fs=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9MwsGFHyFco&hl=sv&fs=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="315"></embed></object>

#blogg


signatur

--------------------------
http://www.fz.se/bloggar/spelbloggen_/

1
Skriv svar