Rare-genomgången är klar

Medlem
Rare-genomgången är klar

Tre veckor sedan förra uppdateringen. Jag har hunnit avsäga mig styrelseuppdraget i Goodgame. Saker har förändrats i mitt privatliv samtidigt som jag kände att situationen inom förbundet har blivit alldeles för infekterad. Det i kombination med att snart halva året har gått gör att jag inte tror att det finns tid eller stöd för mina idéer. Och att sitta på möten och bara ta beslut om det uppenbara kan nästan vem som helst göra. Därför drog jag mig ur och siktar på nästa år istället. Förhoppningsvis är det fler som vaknat och vill ha förändring inom förbundet då.

Sedan sist har Pac-man hunnit fylla 30 och Jay Pavlina har hunnit utannonsera att Ryu Hayabusa från Shadow warriors (NES) blir en ny spelbar karaktär i det fin-fina Super Mario crossover.

Dessutom är jag äntligen färdig med min nya företags-genomgång. Denna gång har jag vänt blicken mot Rare och försökt samla deras rika historia i en serie artiklar. Idag lade jag ut del 2 (Nes-eran) och resterande delar kommer upp den närmaste tiden.

Så håll er uppdaterade via mitt Twitter-flöde: http://www.twitter.com/retroguiden

Eller kika in och läs fritt på: http://www.retroguiden.se

Dessutom har nu också Retroguiden en Facebook-sida så hoppa gärna in och bli ett fan: http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Retroguiden/1184806...

Vill du komma i kontakt med mig utanför de publika kommentarerna går det bra att mejla: kontakt [at] retroguiden.se

#blogg


signatur

Retroguiden - bloggen som tar retrospel och spelhistoria på allvar --> http://retroguiden.blogspot.com/

1
Skriv svar