En bok för den skjutglade

Medlem
En bok för den skjutglade

Jag har lånat en bok om Photoshop skriven av Scott Kelby. Jag kan verkligen varmt rekommendera den till alla som plåtar och använder sig av Photoshop för sin redigering. Den jag har är för CS3 men det är snarlikt de flesta funktioner som jag har i mitt program CS4.

Bilden nedan är inspirerad av läsningen i boken och även om jag kände till funktionerna med att tona i olika färger så har jag använt mig ganska sällan av den. Som ni ser fungerar det ju alldeles utmärkt och jag själv tycker mycket om den här bilden.

Själva blomman plåtade jag tidigare idag i Margaretapaviljongen här i Malmö. De har alltid otroligt vackra blommor där och för första gången på hela semesterveckan så sken solen faktiskt! Min hund och jag hade en trevlig stund bland alla blommor och jag kom hem med ett gäng "keepers" som ska köras genom CS4 i hopp om att bli nåt att visa upp.

<a href="http://www.flickr.com/photos/29699099@N02/4907752852/" title="At last by manuel ek, on Flickr"><img src="http://farm5.static.flickr.com/4099/4907752852_2eb32ccb9f_z.j..." width="396" height="640" alt="At last" /></a>

Jag har nu dragit i mig Kan Jang och annat förkylningsdämpande i hopp om att bli kvitt eländet innan det bryter ut på riktigt. Jag har inte tid att sitta och hosta i kväll eftersom vi ska ut och träffa några vänner och nu också släktingar på Lilla Torg. Lite öl och kanske en bit mat, vem vet

#blogg

1
Skriv svar