Mer Parkour - nu i Köpenhamn

Medlem
Mer Parkour - nu i Köpenhamn

Jag skrev tidigare lite om Beyond the Brink-turnén och nu tyckte jag det var dags igen då Daniel Ilabaca är på besök i Köpenhamn. Nu var det så länge sedan jag var där att jag inte känner igen något, men iaf... Och i det här avsnittet får han ont i foten, tänkte väl att det måste slita på kroppen. Jag känner att jag får skador bara av att titta på när det utövas.

<object width="496" height="304"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Yem_XUFNsxU?fs=1&amp;hl=sv_SE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Yem_XUFNsxU?fs=1&amp;hl=sv_SE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="496" height="304"></embed></object>

Den här veckan blir rolig med Gamex. Jag hoppas att många kommer dit och att montrarna känns lite E3 och inte loppis i Skärholmen. Torsdagen ska jag dit iaf och såvida det är kul tänkte jag göra ett besök på helgen också för att se när målgruppen tittar på spel.

#blogg


signatur
1
Skriv svar