Heroes of Newerth, patch 2.0

Medlem
Heroes of Newerth, patch 2.0

S2 games har nyligen utannonserat att en rejält stor patch ska komma till HoN inom kort. Patchen ska inte bara ändra huvudmenyn som vi ser den idag, utan de ska förändra hel hel uppsjö av saker som kommer förändra hela spelet.

Den största förändringen får ändå vara den nya shoppen. Där du som spelare kan samla på dig goblinmynt genom att helt enkelt spela, för att sen spendera dem på nya utseenden på hjältar, annan färg på ditt namn, med mera.

Utöver det så har själva spelet fått sig en rejäl finputsning easymode har helt tagits bort och ersatts med casualmode, som fortfarande kommer att vara en lättare version av det vanliga spelläget, men som efterliknar en "riktig" match mer när det kommer till att levla upp och tjäna guld.

Matchmaking har nu öppnats upp för fler spelare då de har introducerat "team matchmaking". Så nu kan du äntligen teama upp med dina polare utan att behöva vänta i en halvtimme för att få ihop spelare nog att starta en match.

Patchen kommer vara ute från och med 13:e December och mer mindre förändringar kommer förstås finnas med också.

Som vanligt kan ni hitta mer nyheter och uppdateringar på min blogg:
<a href="http://liveti1080p.wordpress.com/2010/12/06/heroes-of-newwert..." target="_blank" rel="nofollow">http://liveti1080p.wordpress.com/2010/12/06/heroes-of-newwert...</a>

#blogg

1
Skriv svar