Bland machohjältar och multiplayer

Medlem
Bland machohjältar och multiplayer

Efter en kort period med annat har jag åter kunnat ta tag i "Guiden". Flytten till egen server och det nya formatet var bara början och det kommer mer. Jag uppdaterar fortlöpande alla gamla poster för att de ska passa och visas korrekt i det nya formatet, och det har visat sig vara en tidskrävande process.

Men parallellt med detta arbete har jag börjat dra igång de reguljära uppdateringarna igen. Först ut var den första i vad som förhoppningsvis ska bli en lång rad av intressanta gästkrönikor. Journalisten, webbredaktören och tillika Retroguidens producent Tobias Johansson är först ut med en välskriven krönika om varför han aldrig spelar ensam.

Dessutom har jag hunnit med att göra den första nya spelgenomgången på några månader. Eftersom det verkar som att Duke nukem forever faktiskt kan tänkas komma ut nästa år tyckte jag att det var intressant att gå tillbaka och se var han egentligen kommer ifrån, och därmed kanske också vad vi kan förvänta oss. Duke nukem 3D är föregångaren som håller ganska bra idag, men inte riktigt för de anledningar man kanske först tänker på.
Läs mer i genomgången av Duke nukem 3D!

I nästa vecka kommer jag peta upp ett inlägg som beskriver mer ingående den nya designen på sajten samt hur det är tänkt att man snabbt ska kunna navigera runt och hitta det man vill läsa.

För att snabbt få senaste nytt rekommenderas min Twitter-feed: http://www.twitter.com/retroguiden

och att klicka på "gilla"-knappen på Retroguidens Facebook-sida: http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Retroguiden/1184806...

Retroguiden hittar ni som alltid här: http://www.retroguiden.se

#blogg


signatur

Retroguiden - bloggen som tar retrospel och spelhistoria på allvar --> http://retroguiden.blogspot.com/

1
Skriv svar