Next level shit?

Skägg.
10 Chambers
Next level shit?

Jag har, med undantag för 30 minuter Kinect på E3-golvet i somras, ytterliggare en kvart här i Stockholm i höstas och ett fåtal Wii-sessioner, lyckats ganska väl med att undvika rörelsekänsliga kontroller. Innan de är tillräckligt känsliga och det finns spel som inte handlar om att a) klappa kattunge, b) åka flotte eller c) någonting annat fördummande kommer jag även fortsättningsvis sky dem som svininfluensan.

Men Razers nya Hydra-kontroller, som släpps 22 april, är någonting helt annat. De visades upp på CES-mässan nyligen tillsammans med Portal 2 och ser, i sammanhanget, riktigt häftiga ut. De ser ut att vara mycket mer responsiva och finkalibrerade än exempelvis Playstation Move. Valve/Razer ska tydligen bundla dem med en specialanpassad version av spelet för under tusenlappen. Det betyder att de inte kostar mer än cirka 500 kronor, och det låter ju prisvärt. Kolla in videon nedan.

Visst ser de ut att passa perfekt för Portal 2, men den stora frågan är förstås om och i sådant fall när andra utvecklare börjar tillverka spel för Hydra.

#blogg


signatur
1
Skriv svar