Test av årets Amiga forever

Medlem
Test av årets Amiga forever

Stora saker händer och som vanligt sabbar det min planering för Retroguiden. Det är svårt att hinna med allt man *vill* göra när man bara kan göra det på fritiden. Å andra sidan blir min fritid nu större, men mer om det längre ned.

Idag fick jag i alla fall upp recensionen av Cloantos Amiga forever 2011 som jag fick för några veckor sedan. Det är ett mkt trevligt paket som jag varmt rekommenderar. Ni kan läsa mer om det här:

( http://www.retroguiden.se/2011/02/test-amiga-forever-2011/ )

Det kommer dock att bli lite segare med uppdateringarna framöver. För snart 2 veckor sedan tog mitt 7 år långa förhållande med min sambo slut. Så nu måste jag jaga rätt på lägenhet samtidigt som jag kämpar med att hitta arbete för att kunna ha en lägenhet.
Arbetet ser ut att kunna lösa sig inom ett par veckor med det ser värre ut med boendesituationen.

Så, kontentan av detta är alltså att jag vet inte hur länge till jag har tillgång till en fast internetuppkoppling. Men jag hoppas att det ska lösa sig så smidigt och snabbt som möjligt.

Hur det än går så ska jag se till att Retroguiden överlever.

I övrigt väntar jag på ett par paket från Amazon innehållandes Forza motorsport och Sonic Mega Collection+. Den förstnämnda är en del av mitt utforskande av Xbox d.ä. och den sistnämnda för att det är ett smidigt Sonic-paket att ha i samlingen när man känner lusten falla på.

Och det kanske det gör oftare nu när man är singel igen. Känns lite konstigt bara med tanke på att Alla hjärtans dag lurar bakom hörnet...

För att snabbt få senaste nytt rekommenderas min Twitter-feed: http://www.twitter.com/retroguiden

och att klicka på "gilla"-knappen på Retroguidens Facebook-sida: http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Retroguiden/1184806...

Retroguiden hittar ni
som alltid här: http://www.retroguiden.se

#blogg


signatur

Retroguiden - bloggen som tar retrospel och spelhistoria på allvar --> http://retroguiden.blogspot.com/

1
Skriv svar