Välkomna till Marathon Gaming! (Pågående spel marathon: 56dagar in)

Välkomna till Marathon Gaming! (Pågående spel marathon: 56dagar in)

Och så börjar det... även som en blog på FZ.

Om ni funderar vad det är ni har klickat er in på, så vill jag välkomna er till Marathon Gaming! En grupp spelare som just nu håller på att driva en 24/7 spel stream. När jag skriver detta har vi haft igång projektet i 56 dagar och 18 timmar. Vi är stolta över att vi har klarat oss så här länge genom alla dalar och berg som man kan tänkas ha under ett sådant här stort projekt.

För att kolla in streamen nu med en gång kan ni ta er hit: Marathon Gaming Stream

För att få reda på mer om oss på Marathon Gaming och vad Marathon Gaming är så kan ni fortsätta läsa.

Anledningen till...

...att vi nu har poppat upp här på FZ är för att vi kände att vi var i behov en plats där vi kunde kommunicera med spelare i våran närhet, ventilera, berätta, informera och på något sätt kunna existera utanför vår stream.

Målet med projektet som kallas Marathon Gaming är att försöka få det att växa större än bara streamen (egen hemsida, community m.m.) För att kunna göra det så vet vi att vi måste börja vidga våra vyer i vart vi syns och vad vi gör. Utöver den 24/7 stream som drivsjust nu så kommer vi även sprida oss till olika event, lan och turneringar runtom i landet (till en början Göteborgs området) för att visa upp vårat namn.

Vi vet inte riktigt vart projektet kommer att leda, men vi har många drömmar och tankar om vart vi vill hamna! Vi kommer alldeles säkert dela med oss av några av de drömmarna i en snar framtid.

Bloggen kommer uppdateras dagligen (förhoppningsvis) med information, frågor, diskussioner, recensioner, videos, bilder och annat trevligt. Hoppas vi ses!

Välkomna till Marathon Gaming

#blogg

1
Skriv svar