Marathon Gaming - Dag 60 - Ja för fan, SEXTIO dagar!

Marathon Gaming - Dag 60 - Ja för fan, SEXTIO dagar!

När detta skrivs har vi varit igång i hela:
60Dagar - 21timmar - 22 minuter.
Vi fortsätter här: Marathon Gaming Stream

Dagens uppdatering blir lite sen då jag har varit ute på språng hela dagen, köpt sista julklappen, kopierat nycklar till kontoret vi just nu sitter och streamar i och umgåtts med lite vänner över ett parti Carcassonne (det var det vi lyckades hinna med).

60 Dagar

Ja det är sant, vi har nu varit igång i 60 dagar. Man kan ifrågasätta om det anses vara "värt det" efter den här tiden som har varit. Att offra så mycket tid och kraft såpass "länge" utan några gigantiska framgångar, är det värt det? Ja. JA! Och återigen ja.

Vi tänker inte ge upp när vi knappt har kommit 1/5 av så långt vi vill komma. Vi skall jobba mycket hårdare med Marathon Gaming framöver, och det faktum att det nu har gått 60 dagar får oss bara att vilja kämpa mer.

För er som inte riktigt hängt med tidigare om vad Marathon Gaming innebär, så är det ett samlingsnamn för en grupp spelare/gamers i Göteborg som har dedikerat stora delar av sitt liv för att skapa en liten egen nischad väg i livet. VI har just nu igång en 24/7 stream (ja konstant varje dag) där vi spelar spel, snackar med tittarna och förhoppnings snart får upp lite annat kul material och innehåll.

Hoppas ni vill vara med på våran resa, med er blir det fantastiskt!
Som vanligt avslutar vi med något trevligt video material!
Detta är vårat intro/outro som används för lite mer speciella tillfällen.

[b] Tack för idag, ha en underbar helg!

[/b]

#blogg

1
Skriv svar