Inaktiv
Lite laggigt!?

Hej!
Har laddat ner demot nu och började direkt att köra på High-grafik. Det fungerar bra förutom när de små filmsnuttarna kommer och när det blir lite mycket folk.
Jag har en dator med föjande:

*AMD Athlon 64 X2 5000+ 2,61GHz
*2048mb RAM (667 MHz)
*nVIDIA GeForce 7900 GTX (512mb)
*SoundBlaster X-Fi Xtreme Music

Vad är det som som behövs bytas ut för att det skall gå laggfritt i DirectX9.0?

Och vilket DirectX 10 kort skall man köpa om man max vill lägga ut ca 3500 kr eller vet ni någon bra webbsida där man jämför olika graffekort?

Tack för svar!

Medlem

Du skulle nog behöva byta ut prollen och grafikkortet. En Quad processor skulle sitta fint med antingen ett 8800GT eller ett 8800GTS.

Edit: Tom's Hardwere har en massa info om grafikkort och dylikt.


signatur

"No one will be left to prove that humans existed". - Dave Mustaine

Medlem

Det du måste byta är grafikkortet, och då rekommenderar jag 8800GT som presterar likvärdigt som ett GTX och i vissa fall tom bättre, och de kostar mellan 2100-2500kr beroende på fabrikat. Även processorn skulle behöva bytas då Crysis är ett otroligt processorkrävande spel, men först och främst grafikkortet.

Medlem

måst säga ta det ovanför med en nypa salt, visst den presterar nästan som en GTX.. MEN bara när du inte har AA på, så då får man räkna med en större skillnad mellan GT o GTX...

http://www.vr-zone.com/articles/Nvidia_GeForce_8800_GT_Review...

där testar dom med AA i crysis, då hamnar den bakom GTS 640mb men före GTS 320mb.. Ju högre AA ju mer graffe minne behövs

1
Skriv svar