URK
Medlem
server crash

jag tänker vad är det för server de kör på eller är det så dåligt kodat.

vi var 3-5 WB som hade tagit över en massa med zoner och stod utan för destros staden och skulle hälsa på. just som vi nästan slår in sista porten och ska strömma in i staden i zonen maw så kraschar servern och alla keeps som vi har tagit blir noll ställda. och destro har samlat varje liten 1 lv spelare de har. så det slutar med en laggy server som tar en minut per hug man gör.

vi lyckas slå tillbacka dem och gör ett nytt försök och slår in första porten i maw då kraschar servern en gång till.

tredje försöket så kommer man till första porten sedan kraschar servern igen. till slut så har alla tröttnat utom destro som bara kommer i större antal. varje som man dödar kommer 2 st på begravning. så hela området är bara ett stort laggade slag fält. tills spelet inte klarar mera och slänger ut en igen. och nu är man här.


signatur

Intel Core i7-920 Processor ATI Radeon HD 5770 Gigabyte Technology Co., Ltd. X58A-UD7 64-bit Windows 7 6gb ram

trist.. lät ju kul annars

Medlem

Det du beskriver är tyvärr inget nytt. På vissa servers har till och med hela kampanjen resetats samtidigt som servern. Mao, bara att börja om från början. Detta tillsammans med övriga ORvR problem som Victory Point Systemet och Zone Locking, gör att WH tyvärr ser osäkert ut för en lång tid framöver.


signatur

The Presidents - World of Warcraft Classic

1
Skriv svar