Medlem

Lite ny information om Crysis multiplayer efter en chatt på franska. Kopierat direkt från Crysis.nu och resten av frågorna (och svaren) finns hos Crysis-France.com(på franska).

Citat:

- Det finns 3 olika multiplayer lägen; deathmatch, teamdeathmatch och Power Struggle. Kartorna till deatmatch är sex till antalet och till Power Struggle är de lika många.
- Power Struggle? Påminner lite om BF2, fast för att till exempel kunna använda båtar måste du ta over en hamn, läs mer om vad Power Struggle
går ut på här. Tidsgränsen för detta läge kan vara obegränsad vilket innebär att man kan sitta med samma karta tills ett lag har vunnit.
- För tillfället finns det ingen inbyggd VOIP i spelet, ingen möjlighet att prata med sina medspelare just nu alltså. Vanlig chatt fungerar fortfarande
såklart, och externa pratprogram så som Ventrilo och Teamspeak.
- Det kommer inte att finnas förutbestämda klasser utan istället kommer spelaren själv få plocka ihop de vapen och saker som han vill ha.
- I multiplayer kommer båda lagen att använda en så kallad nano-dräkt. Ena laget använder en dräkt från USA (samma som i singeplayer) och andra laget har fått Koreas svar på en nano-dräkt. Dräkterna kommer att skilja sig åt så att det inte ska bli några problem med att kunna se skillnad på de olika lagen.
- De har fortfarande inte bestämt om miljön i multiplayer kommer att vara förstörbar i samma skala som i singeplayer.
- Inte någon global ranking som i BF2. Mot fusk kommer två program att användas, det ena är Punkbuster och det andra är något som Crytek har fixat ihop själva.
- Ingen vänner-lista som till exempel Steam har.
- Tiden det kommer ta att ladda en karta i MP är ungefär lika lång som tiden det tog att ladda en karta i Far Cry.
- Bunnyhoppning? ?Det är möjligt men när nano-dräkten är satt i styrkeläge så kan man du hoppa en gång extremt högt men du kan inte göra samma sak en andra gång eftersom dräkten behöver laddas om.?
- Du kommer att behöva logga in via Gamespy för att kunna spela online
- Inga botar i MP och kropparna efter folk som dött försvinner efter ett tag och ligger alltså inte kvar för evigt.
- Ingen ?killcam? som i Cod2
- Skivan måste sitta i för att kunna spela MP.

Sen om Crysis blir något att ha i MP eller inte återstår att se... Beror nog en hel del på systemkraven blir för höga eller ej... Men trevligt att se att de lägger tid på multiplayer, och inte bara på att göra ett snyggt spel...

Inaktiv

fy fan va jag vill ha crysis liret nu

Medlem

För er alla som är intresserade av crysis tycker jag ska regga sig på www.crysissverige.com

Medlem

är det nån som vet hur man fixar botar till MP ?


signatur

[http://donqen.blogg.se/]
- Glöm inte alzheimersdagen.

Medlem

Crysis online var det sämsta skit jag lirat. Graffen är dubbelt så dålig mot singelplayer. Verkar vara som ett helt annat spel..*Suck*

12
Skriv svar